Myllypuron Montessori-leikkikoulu

YHTEYSTIEDOT

Osoite:Alakiventie 5, 00920 Helsinki
Sähköposti:myllypuro@helsinginmontessori.fi
Puhelin:050 4086118
Toiminta-ajat:arkisin 7.45 - 16.45

HENKILÖKUNTA

Leikkikoulun vastaava, varhaiskasvatuksen opettajaMiisa Nwajei
Varhaiskasvatuksen opettaja, montessoriohjaajaAnne Laakso
Varhaiskasvatuksen opettaja Noora Toivonen
Montessoriohjaajat

Tuulikki Inkeri

Jonna Jakobsson

Marjut Lahdensuo

Lastenhoitajat

 

Miia Intke

Pirkko Härkönen

Laura Uykun

Myllypuron Montessori-leikkikoulu on toiminut elokuusta 2018 alkaen Alakiventiellä. Tutustu toimintaamme – varaa lapsellesi paikka!

Montessoripäiväkodissa on ainutlaatuinen oppimiseen, tutkimiseen ja luovuuteen virittävä toimintaympäristö, jossa eri-ikäiset lapset toimivat yhdessä. Toiminnassa huomioidaan lasten kulloistenkin herkkyyskausien mukaiset kiinnostuksen kohteet, ohjataan heitä yksilöllisesti ja korostetaan toisten huomioon ottamista. Kaikkeen lasten toimintaan pyritään järjestämään keskittymistä tukeva, riittävän pitkä ja keskeytymätön aika.

Aktiivinen yhteistyö vanhempien kanssa on meille tärkeää alusta alkaen.  

Leikkikoulumme ovat pieniä päiväkoteja ja esikouluja lähellä kotia

3–6-vuotiaiden ryhmässä lasten arki koostuu montessorityöskentelystä sekä leikistä, liikunnasta, levosta ja yhdessäolosta. Alle 3-vuotiaat muodostavat oman ryhmänsä, jolla on pienemmille sopiva päivärytmi. Pienten ryhmän lapset alkavat tutustua omassa tahdissaan montessoritöihin ja voivat liittyä joustavasti mukaan isompien ryhmään.

Leikkikoulujemme henkilökunta on koulutukseltaan lastentarhanopettajia, varhaiskasvatuksen sosionomeja (amk), montessoriohjaajia sekä lastenhoitajia tai lähihoitajia. Yksityisiä varhaiskasvatuspalveluita koskevat samat määräykset turvallisuudesta, tiloista, pedagogisesta laadusta sekä henkilöstön kelpoisuuksista ja mitoituksista kuin kunnallisia päiväkoteja.

Leikkikoulu sijaitsee lähellä luontoa ja hyviä kulkuyhteyksiä

Myllypuron Montessori-leikkikoulu sijaitsee suojaisessa ja rauhallisessa paikassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Alun perin päiväkodiksi rakennetussa Lastentalossa on avarat, valoisat ja terveet tilat kolmelle lapsiryhmälle sekä kaksi omaa pihaa leikkivälineineen. Rakennus on peruskorjattu vuonna 2013. Luonto sekä erinomaiset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ovat lähellä.

Ilmoita kiinnostuksesta ja varaa paikka hyvissä ajoin.