Työ- ja harjoittelupaikat peruskoulussa

 

Tule mukaan!

Helsingin Montessori-koulu on kannatusyhdistyksen ylläpitämä yksityinen peruskoulu, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella kävelymatkan päässä Siilitien metroasemalta. Koulu on pieni ja muodostaa kiinteän yhteisön huoltajien ja työntekijöiden kanssa. Lukuvuonna 2020-21 koulussa opiskelee 75 lasta. Tarjoamme myös iltapäivätoimintaa ja runsaan valikoiman vanhempien järjestämiä kerhoja. Tule mukaan!

Montessori-koulu on energinen ja innostunut start-up

Työyhteisönä Montessori-koulu on energinen ja innostunut start-up, jossa kaikilla on omiin kiinnostuksiin perustuva, laaja työnkuva, yhdessä tekemisen meininki ja paljon, paljon kehittämismahdollisuuksia. Henkilökunta on erityisen sitoutunutta ja koulutettua. Panostamme myös jatkuvaan henkilökohtaiseen kehittymiseen niin yksilöinä ja ammattilaisina kuin työyhteisönä.

Montessori-koulun avoimista tehtävistä ilmoitetaan TE-palveluiden verkkosivuilla, Helsingin Montessori-yhdistyksen ry. www-sivuilla ja tarvittaessa lehti-ilmoituksilla. Määräaikaisesti täytettävistä tehtävistä päätökset tekee rehtori ja toistaiseksi täytettävistä yhdistyksen hallitus roolissaan koulun johtokuntana.

 

Vakinaiset tehtävät

PERUSKOULUN LUOKANOPETTAJA, VAKINAINEN TEHTÄVÄ

Koulumme kasvaessa tulemme tarvitsemaan useaa montessoriluokanopettajaa. Luokanopettajan työtehtäviin kuuluu opetustyö montessori-yhdysluokassa, ja opetus tehdään mahdollisuuksien mukaan tiimiopetuksena. Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Luokanopettajan pätevyys on edellytyksenä vakinaisille tehtäville, ja arvostamme myös montessori-pedagogiikan opintoja, joissa pyrimme myös henkilöstöämme tukemaan. Katso myös sijaismahdollisuudet, alla.

Lisätietoja antaa rehtori Mari Hedberg, puh. 045 1144 703, e-mail: mari.hedberg(at)helsinginmontessori.fi 

 

VASTAAVA OHJAAJA ILTAPÄIVÄTOIMINTA HILLERI, VAKINAINEN TEHTÄVÄ

Haemme kokenutta, ja/tai koulutettua iltapäivätoiminnan ohjaajaa vastaamaan IP Hillerin toiminnasta. Noudatamme palkkauksessa TES mukaisia palkkoja.

Iltapäivätoiminta on  tarjolla 1-2 luokan lapsille arkisin klo 12-17, ja on liikuntapainotteista. Tehtävään kuuluu välipalan organisointi.

Paikka täytetään heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Lisätietoja antaa rehtori Mari Hedberg, puh. 045 1144 703, sähköposti: mari.hedberg(at)helsinginmontessori.fi 

 

Lyhytaikaiset sijaisuudet ja harjoittelupaikat

Lyhytaikaisia sijaisuuksia Montessori-koulussa niin luokanopettajana, henkilökohtaisena avustajana kuin iltapäivätoiminnan ohjaajana on koulussa tarjolla epäsäännöllisesti ja usein lyhyellä varoitusajalla. Voit ilmoittautua sijaislistalle lähettämällä tietosi rehtorille osoitteeseen peruskoulu(at)helsinginmontessori.fi. Otamme myös vastaan harjoittelijoita eri tehtäviin. Voit tiedustella harjoittelupaikkaa edellä mainitusta osoitteesta.