Työ- ja harjoittelupaikat peruskoulussa

 

Tule mukaan!

Helsingin Montessori-koulu on kannatusyhdistyksen ylläpitämä yksityinen peruskoulu, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella kävelymatkan päässä Siilitien metroasemalta. Koulu on pieni ja muodostaa kiinteän yhteisön huoltajien ja työntekijöiden kanssa. Lukuvuonna 2020-21 koulussa opiskelee 75 lasta. Tarjoamme myös iltapäivätoimintaa ja runsaan valikoiman vanhempien järjestämiä kerhoja. Tule mukaan!

Montessori-koulu on energinen ja innostunut start-up

Työyhteisönä Montessori-koulu on energinen ja innostunut start-up, jossa kaikilla on omiin kiinnostuksiin perustuva, laaja työnkuva, yhdessä tekemisen meininki ja paljon, paljon kehittämismahdollisuuksia. Henkilökunta on erityisen sitoutunutta ja koulutettua. Panostamme myös jatkuvaan henkilökohtaiseen kehittymiseen niin yksilöinä ja ammattilaisina kuin työyhteisönä.

Montessori-koulun avoimista tehtävistä ilmoitetaan TE-palveluiden verkkosivuilla, Helsingin Montessori-yhdistyksen ry. www-sivuilla ja tarvittaessa lehti-ilmoituksilla. Määräaikaisesti täytettävistä tehtävistä päätökset tekee rehtori ja toistaiseksi täytettävistä koulun johtokunta.

 

Vakinaiset tehtävät

PERUSKOULUN LUOKANOPETTAJA, VAKINAINEN TEHTÄVÄ

Haemme peruskoulun luokanopettajaa vakinaiseen tehtävään alkaen 1.8.2020. Luokanopettajan työtehtäviin kuuluu opetustyö montessori-yhdysluokassa. Opetusvelvollisuus on 23 vvt, jonka lisäksi tehtävään voidaan lukea tunteja kielten sekä taito- ja taideaineiden opetuksesta sovitusti. Opetus tehdään tiimiopetuksena. Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Haku päättyy 12.4.2020. Lue lisää täältä.

 

Määräaikaiset tehtävät

Tällä hetkellä määräaikaisia tehtäviä ei ole avoinna peruskoulussa.

 

Lyhytaikaiset sijaisuudet ja harjoittelupaikat

Lyhytaikaisia sijaisuuksia Montessori-koulussa niin luokanopettajana, henkilökohtaisena avustajana kuin iltapäivätoiminnan ohjaajana on koulussa tarjolla epäsäännöllisesti ja usein lyhyellä varoitusajalla. Voit ilmoittautua sijaislistalle lähettämällä tietosi rehtorille osoitteeseen peruskoulu(a)helsinginmontessori.fi. Otamme myös vastaan harjoittelijoita eri tehtäviin. Voit tiedustella harjoittelupaikkaa edellä mainitusta osoitteesta.

PDF-tiedostoperuskoulun luokanopettajan vakinainen tehtävä.pdf (478 kB)
Luokanopettajan vakinainen tehtävä 1.8.2020 alkaen