Työ- ja harjoittelupaikat peruskoulussa

 

Tule mukaan!

Helsingin Montessori-koulu on kannatusyhdistyksen ylläpitämä yksityinen peruskoulu, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella kävelymatkan päässä Siilitien metroasemalta. Koulu on pieni ja muodostaa kiinteän yhteisön huoltajien ja työntekijöiden kanssa. Lukuvuonna 2020-21 koulussa opiskelee 75 lasta. Tarjoamme myös iltapäivätoimintaa ja runsaan valikoiman vanhempien järjestämiä kerhoja. Tule mukaan!

Montessori-koulu on energinen ja innostunut start-up

Työyhteisönä Montessori-koulu on energinen ja innostunut start-up, jossa kaikilla on omiin kiinnostuksiin perustuva, laaja työnkuva, yhdessä tekemisen meininki ja paljon, paljon kehittämismahdollisuuksia. Henkilökunta on erityisen sitoutunutta ja koulutettua. Panostamme myös jatkuvaan henkilökohtaiseen kehittymiseen niin yksilöinä ja ammattilaisina kuin työyhteisönä.

Montessori-koulun avoimista tehtävistä ilmoitetaan TE-palveluiden verkkosivuilla, Helsingin Montessori-yhdistyksen ry. www-sivuilla ja tarvittaessa lehti-ilmoituksilla. Määräaikaisesti täytettävistä tehtävistä päätökset tekee rehtori ja toistaiseksi täytettävistä koulun johtokunta.

 

Vakinaiset tehtävät

PERUSKOULUN LUOKANOPETTAJA, VAKINAINEN TEHTÄVÄ

Koulumme kasvaessa tulemme tarvitsemaan useaa montessoriluokanopettajaa. Luokanopettajan työtehtäviin kuuluu opetustyö montessori-yhdysluokassa, ja opetus tehdään mahdollisuuksien mukaan tiimiopetuksena. Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Luokanopettajan pätevyys on edellytyksenä vakinaisille tehtäville, ja arvostamme myös montessori-pedagogiikan opintoja, joissa pyrimme myös henkilöstöämme tukemaan. Katso myös sijaismahdollisuudet, alla.

Lisätietoja antaa rehtori Mari Hedberg, puh. 045 1144 703, e-mail: mari.hedberg(at)helsinginmontessori.fi 

 

Määräaikaiset tehtävät

Haemme koulunkäynninohjaajaa määräaikaiseen tehtävään alkaen 12.8.2020-20.12.2020. Sopimusta voidaan jatkaa keväälle. Myös jonkin verran myöhempi aloitusajankohta on mahdollinen.

Ohjaajan työtehtäviin kuuluu opetuksen tukeminen montessori-yhdysluokassa ja oppilaan ohjaus erityistilanteissa. Työaika on 30h viikossa.

Lisätiedot: rehtori Mari Hedberg, puh. 045 1144 703, e-mail: mari.hedberg(at)helsinginmontessori.fi

Lue lisää:KOULUNKÄYNNINOHJAAJAN TEHTÄVÄ.pdf

 

Lyhytaikaiset sijaisuudet ja harjoittelupaikat

Lyhytaikaisia sijaisuuksia Montessori-koulussa niin luokanopettajana, henkilökohtaisena avustajana kuin iltapäivätoiminnan ohjaajana on koulussa tarjolla epäsäännöllisesti ja usein lyhyellä varoitusajalla. Voit ilmoittautua sijaislistalle lähettämällä tietosi rehtorille osoitteeseen peruskoulu(at)helsinginmontessori.fi. Otamme myös vastaan harjoittelijoita eri tehtäviin. Voit tiedustella harjoittelupaikkaa edellä mainitusta osoitteesta.

PDF-tiedostoKOULUNKÄYNNINOHJAAJAN TEHTÄVÄ.pdf (416 kB)
Koulunkäynninohjaajan tehtävä 12.8.2020