Tyopaikat

Montessori-koulun avoimista tehtävistä ilmoitetaan TE-palveluiden verkkosivuilla, Helsingin Montessori-yhdistyksen ry. www-sivuilla ja tarvittaessa lehti-ilmoituksilla. Määräaikaisesti täytettävistä tehtävistä päätökset tekee rehtori ja toistaiseksi täytettävistä yhdistyksen hallitus roolissaan koulun johtokuntana.

Tehtäviin valittavien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Haluamme mahdollistaa, että opettajilla on mahdollisuus keskittyä nimenomaan ydintehtävään, eli opettamiseen.

Helsingin Montessori-koulu on kannatusyhdistyksen ylläpitämä yksityinen peruskoulu, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella kävelymatkan päässä Siilitien metroasemalta. Koulu on pieni ja muodostaa kiinteän yhteisön huoltajien ja työntekijöiden kanssa. Lukuvuonna 2021-22 koulussa opiskelee 95 lasta vuosiluokkiin sitomattomassa opetuksessa yhdysluokissa luokilla 1-6. Tarjoamme myös iltapäivätoimintaa ja runsaan valikoiman vanhempien järjestämiä kerhoja. 

Yhdistyksemme ylläpitää vain kasvatus ja opetustoimintaa, ja haluaa mahdollistaa opettajille mahdollisuuden keskittyä nimenomaan ydintehtävään, eli opettamiseen. Työyhteisönä meillä on  yhdessä tekemisen meininki.Henkilökunta on työhönsä sitoutunutta ja koulutettua. Panostamme myös jatkuvaan henkilökohtaiseen kehittymiseen niin yksilöinä ja ammattilaisina kuin työyhteisönä. Haluamme olla yhteisö, jossa lähtökohtana on avoin yhteistyö ja dialogi kotien ja kasvattajien välillä.

Montessori-koulu tarjoaa maailman parasta opetusta montessorimenetelmällä ja suomalaista opetussuunnitelmaa noudattaen

Palvelulupauksemme mukaisesti tarjoamme opetusta ja kasvatusta, jossa lapsella on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä sekä tulla kuulluksi, nähdyksi ja hyväksytyksi juuri sellaisena kuin hän on. Montessori-koulu haluaa tarjota maailman parasta opetusta montessorimenetelmällä suomalaista opetussuunnitelmaa noudattaen.

Montessori-opettajan koulutus on noin vuoden mittainen koulutus. Koulutus esittelee montessoripedagogiikan perusteet ja antaa valmiudet käyttää laajaa montessorivälineistöä joko 3-6-vuotiaiden tai 6-12-vuotiaiden kanssa.  Toistaiseksi diplomin saa suoritettua ulkomailla ja osin etänä, ja Suomessa koulutus alkaa mahdollisesti vuonna 2022-23. Koulutuksen voi suorittaa työn ohessa kesäaikaan. Autamme mahdollisuuksien mukaan työntekijöitämme pätevöitymään montessoripedagogiikassa. Koulumme suosittelee Association Montessori Internationalen koulutuksia.

Autamme mahdollisuuksien mukaan työntekijöitämme pätevöitymään montessoripedagogiikassa.

 

 

Vakinaiset tehtävät

PERUSKOULUN LUOKANOPETTAJIA VAKINAISIIN TEHTÄVIIN 08/2022

Koulumme kasvaessa tarvitsemme montessoriluokanopettajia aloittamaan koulussa elokuussa 2021-22. Luokanopettajan työtehtäviin kuuluu opetustyö montessori-yhdysluokassa, ja opetus tehdään tiimiopetuksena. Lisäksi hakijan kiinnostuksen mukaan voidaan opetusvelvollisuutta osoittaa liikuntaan, kädentöihin tai esimerkikisi kielten opetukseen. Koulussamme ei anneta erityisen tuen opetusta.

Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Toivomme hakijoilta luokanopettajan pätevyyttä, ja arvostamme montessori-pedagogiikan opintoja, joihin autamme myös hakemaan työn ohessa. 

Lisätietoja antaa rehtori Mari Hedberg, puh. 045 1144 703, sähköposti: mari.hedberg(at)helsinginmontessori.fi 

JÄTÄ HAKEMUS:https://bit.ly/3Ez7tOz

 

ILTAPÄIVÄTOIMINNAN OHJAAJA HILLERI, VAKINAINEN TEHTÄVÄ

Haemme kokenutta, ja/tai koulutettua iltapäivätoiminnan ohjaajaa vastaamaan IP Hillerin toiminnasta. Noudatamme palkkauksessa TES mukaisia palkkoja.

Iltapäivätoiminta on  tarjolla 1-2 luokan lapsille arkisin klo 12-17, ja on liikuntapainotteista. Tehtävään kuuluu välipalan organisointi.

Paikka täytetään heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Lisätietoja antaa rehtori Mari Hedberg, puh. 045 1144 703, sähköposti: mari.hedberg(at)helsinginmontessori.fi 

JÄTÄ HAKEMUS: https://bit.ly/3Ez7tOz

 

Lyhytaikaiset sijaisuudet ja harjoittelupaikat

Lyhytaikaisia sijaisuuksia Montessori-koulussa niin luokanopettajana, henkilökohtaisena avustajana kuin iltapäivätoiminnan ohjaajana on koulussa tarjolla epäsäännöllisesti ja usein lyhyellä varoitusajalla. Voit ilmoittautua sijaislistalle lähettämällä tietosi rehtorille osoitteeseen peruskoulu(at)helsinginmontessori.fi. Otamme myös vastaan harjoittelijoita eri tehtäviin. Voit tiedustella harjoittelupaikkaa edellä mainitusta osoitteesta.