Vanhempien järjestämät kerhot

Modulikerhon Cross-fit kokeilu

Vanhemmat järjestävät koululla lapsille kerhoja iltapäivätoiminnan yhteyteen. Kerhoihin voi osallistua vaikka ei olisi varsinaisessa iltapäiväkerhossa. Osa kerhoista on maksullisia, osa maksuttomia. 

Huom! Kerhoihin otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ellei kyseessä ole opetuksen jatko edelliseltä kaudelta, jolloin etusijalla ovat edellisen kauden oppilaat.

Kerhojen kuvaukset

Saksan kerho:

Goethe-instituutin järjestämä. Kerhossa lähestytään kieltä sadutuksen, leikin, kuvataiteen, musiikin ja tanssin keinoin. Montessorikoulu tarjoaa kerhon perheille, eli maksuton!

Kerhosta tarkemmin: https://www.goethe.de/ins/fi/fi/spr/unt/kum/dfk.html

Ilmoittautuminen ja aikataulu: PÄIVITYS 17.8.20: AIKATAULU JA ILMOITTAUTUMISOHJEET TULEVAT TÄHÄN HETI KUN SAAMME TIEDON

Teatterikerho:

Lämpimästi tervetuloa Teatteri Ilmiön teatterikerhoon! Teatterikerhossa tulemme tutustumaan matalalla kynnyksellä ilmaisutaitoon ja teatteriin erilaisten leikkien, pelien ja tarinoiden kautta. Kerhossa pääsemme harjoittelemaan ryhmätyö- ja esiintymistaitoja ja annamme mielikuvituksen lentää. Tulemme luomaan omia hahmoja lasten omista ideoista käsin ja tutustumme myös improvisaation alkeisiin. Teatterikerho on mainio tapa tutustua toisiin kerholaisiin ja opetella hauskalla tavalla yhdessä tekemistä ja yhdessä innostumista. Kerhoon kannattaa pukea mukavat vaatteet päälle, joissa on kiva leikkiä ja pelata. Tervetuloa mukaan! Kerho on maksuton OKM:n valtionavustuksen ansiosta.

Aikataulu: teatterikerho maanantaisin 7.9. alkaen aina 14.12. asti: 1. ryhmä klo 14-15 (max. 14 oppilasta), 2. ryhmä klo 15-16 (max. 14 oppilasta). 

Ilmoittautuminen: titta.holmberg@gmail.com, oppilaan nimi, huoltajan nimi ja sähköposti, kumpaan ryhmään ensisijaisesti

Pianon opetus:

Keskiviikkoisin klo 15-17 tai sopimuksen mukaan koulun tiloissa. Opettajana Montessoripedagogiikkaan perehtynyt Susanna Keltti-Laine. Tunnin kesto 30 min. Hinta noin 430 euroa / lukukausi.

Ilmoittautuminen ja aikataulu: opettaja jakaa soittoajat, ilmoittautuminen Laura Cedras cedrasoy@gmail.com

Shakkikerho:

Shakkikerhon opettajana toimii Antti Virtanen, jonka opetus on hauskaa ja erilaiset kerholaiset huomioivaa. Shakki tarjoaa monipuolisia virikkeitä aivoille ja on tutkitusti kehittävä ja koulutyötä tukeva harrastus. Shakin avulla opitaan tärkeintä elämässä vaadittavaa taitoa eli ajattelutaitoa.

Shakkilinnan kerhoissa ei pelkästään pelata, vaan tutkaillaan myös kehittäviä ja hauskoja tehtäviä. Haluamme tarjota kaikille kerholaisillemme onnistumisen elämyksiä, sopivia haasteita ja mukavan kerhoympäristön. Kerhoon ei ole esitietovaatimuksia, mutta säännöt osaavatkin saavat varmuudella tasoaan vastaavia haasteita.

Kerhon hinta on 70 euroa. Kerhomaksu sisältää kymmenen kerhotuntia (45 min) ja hauskasti kuvitetun kerhovihon. Ensimmäiselle kerhotunnille voi tulla tutustumaan ilman sitoumuksia.

Aikataulu: Montessorikoululla keskiviikkoisin klo 13.30-14.15. Shakkikerho alkaa keskiviikkona 26.8.2020.

Ilmoittautuminen: sähköpostitse Antille viimeistään 16.8.2020. Tarkoittaa myös niitä, jotka ovat tulossa vain tutustumaan. Ilmoituksessa tulee mainita oppilaan ja huoltajan nimi sekä huoltajan puhelinnumero.

Antti Virtanen 040 847 2108, antti.virtanen@shakkilinna.fi

Moduulikerho:

Kokeile eri urheilulajeja kerran viikossa! Ohjelmassa syksyllä 2020 pääosin salibandya ja muuta sisäliikuntaa omassa liikuntasalista, mutta aiemmin olemme harrastaneet esimerkiksi suunnistusta, kiipeilyä, yleisurheilua, salibandya, crossfittiä, tanssia, joogaa, lentopalloa, parkouria. Lajit järjestetään koulun tiloissa, koulun lähellä tai paikassa, jonne helppo liikkua esim. metrolla. Hinta 90 euroa / lukukausi. Kaksi ryhmää: 1-2 lk sekä 3. luokkalaiset ja vanhemmat.

Ilmoittautuminen ja aikataulu: 

Tiistai 3.-5.lk 14.30 - 15.30 (25.8. Alkaen)
Torstai 1.-2lk. 14.30- 15.30 (27.8. Alkaen)

Joukkueella ModuulikerhoHMK on käytössä Nimenhuuto.com palvelu urheilujoukkueille: kalenteri, viestit ja tekstarit netissä. Joukkueen liittymisen salasana on "M0duul1". Jäsenet voivat helposti liittyä joukkueeseen osoitteessa http://moduulikerhohmk.nimenhuuto.com/public_join?pass=M0duul1 .
 

English club:

Englannin kerhossa tutustutaan englannin kieleen natiivin englanninkielisen opettajan johdolla. English Explorersin englannin tunneilla mm. lauletaan, askarrellaan, leikitään ja samalla opitaan englannin kieltä. Kielikerhosta lisätietoa: www.englishexplorers.fi

Aikataulu: kerho pidetään perjantaisin 21.8. alkaen aina 18.12. asti. Ryhmiä on kaksi: 1. ryhmä aloittelevien tunti klo 14.10-15.05 (max. 10 oppilasta PÄIVITYS 13.8.20: TÄYNNÄ), 2. ryhmä edistyneiden tunti (lapsille, joilla jo englannin kielen taitoa) klo 15.05-16.00 (max. 10 oppilasta). 
Hinta: Syyskaudella tunteja 17 kertaa, yhteensä 170e. 
Ilmoittautuminentarja.virtanen@piipponen.fi viimeistään 16.8.2020. Ilmoituksessa tulee mainita oppilaan ja huoltajan nimi sekä huoltajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä kumpaan ryhmään ilmoittaudutaan (aloittelevat/edistyneet).