Vanhempien järjestämät kerhot

Modulikerhon Cross-fit kokeilu

Vanhemmat järjestävät koululla lapsille kerhoja iltapäivätoiminnan yhteyteen. Kerhoihin voi osallistua vaikka ei olisi varsinaisessa iltapäiväkerhossa. Osa kerhoista on maksullisia, osa maksuttomia. 

Kerhojen kuvaukset

Saksan kerho MAHTUU VIELÄ:

Goethe-instituutin järjestämä. Kerhossa lähestytään kieltä sadutuksen, leikin, kuvataiteen, musiikin ja tanssin keinoin. Montessorikoulu tarjoaa kerhon perheille, eli maksuton!

Kerhosta tarkemmin: https://www.goethe.de/ins/fi/fi/spr/unt/kum/dfk.html

Teatterikerho TÄYNNÄ:

Teatterikerhossa tulemme tutustumaan matalalla kynnyksellä ilmaisutaitoon ja teatteriin erilaisten leikkien, pelien ja tarinoiden kautta. Kerhossa pääsemme harjoittelemaan ryhmätyö- ja esiintymistaitoja ja annamme mielikuvituksen lentää. Tulemme luomaan omia hahmoja lasten omista ideoista käsin ja tutustumme myös improvisaation alkeisiin. Teatterikerho on mainio tapa tutustua toisiin kerholaisiin ja opetella hauskalla tavalla yhdessä tekemistä ja yhdessä innostumista. Kerhoon kannattaa pukea mukavat vaatteet päälle, joissa on kiva leikkiä ja pelata. Tervetuloa mukaan! Hinta 100 € / lapsi, sisältää 14 kerhokertaa. Ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen titta.holmberg@gmail.com.  Laitathan viestin otsikoksi "Teatterikerho" ja viestiosaan seuraavat tiedot: Oppilaan nimi, syntymäaika, vanhemman nimi, s-postiosoite ja puhelinnumero. Laita lisätiedoksi myös pääsisikö lapsesi osallistumaan jo klo 13:30–14:30 (toinen ryhmä optiona), jos harrastajia saadaan tarpeeksi mukaan. HUOM. Kerhopaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Kitarakerho MAHTUU VIELÄ:

Kitaransoiton opetusta ja musisointia. Opettajana muusikko ja kitaransoiton opettaja Juha Mäki-Tapiola. Ryhmäkoko on 3-5. Hinta riippuu oppilasmäärästä (100-167 euroa oppilaalta / kymmenen kertaa). Oma kitara mukaan.

Shakkikerho MAHTUU VIELÄ:

Shakkikerhon opettajana toimii Shakkilinnan Antti Virtanen, jonka opetus on hauskaa ja erilaiset kerholaiset huomioivaa. Shakki tarjoaa monipuolisia virikkeitä aivoille ja on tutkitusti kehittävä ja koulutyötä tukeva harrastus. Shakin avulla opitaan tärkeintä elämässä vaadittavaa taitoa eli ajattelutaitoa. Shakkilinnan kerhoissa ei pelkästään pelata, vaan tutkaillaan myös kehittäviä ja hauskoja tehtäviä. Haluamme tarjota kaikille kerholaisillemme onnistumisen elämyksiä, sopivia haasteita ja mukavan kerhoympäristön. Kerhoon ei ole esitietovaatimuksia, mutta säännöt osaavatkin saavat varmuudella tasoaan vastaavia haasteita. Kerhon hinta on 70 euroa. Kerhomaksu sisältää kymmenen kerhotuntia (45 min) ja hauskasti kuvitetun kerhovihon. Ensimmäiselle kerhotunnille voi tulla tutustumaan ilman sitoumuksia.

Kuoro EI TULLUT RIITTÄVÄSTI ILMOITTAUTUMISIA, PERUTAAN TOISTAISEKSI:

Kuoroa vetää muusikko, MuM Henna Dolk-Vikstèn. Musiikki ja laulut kerätään lasten omista toiveista ja pidetään hauskaa! Kuoron osalta haetaan rahoitusta yleishyödyllisistä lähteistä, toistaiseksi kuoromaksu on 10€/lapsi/kerta. Kuoron yhteyshenkilö laskuttaa vanhempia kuukausittain toteutuneiden kuorotuntien mukaan. Ilmoittautuminen kuoroon on sitova koko lukukaudeksi.

Pianon opetus MAHTUU VIELÄ:

Keskiviikkoisin klo 15-17 tai sopimuksen mukaan koulun tiloissa. Opettajana Montessoripedagogiikkaan perehtynyt Susanna Keltti-Laine. Tunnin kesto 30 min. Hinta noin 430 euroa / lukukausi.

Moduulikerho MAHTUU VIELÄ:

Kokeile eri urheilulajeja kerran viikossa! Ohjelmassa esimerkiksi suunnistusta, kiipeilyä, yleisruheilua, salibandya, crossfittiä, tanssia, joogaa, lentopalloa, parkouria. Yhden moduulilajin kesto noin neljä viikkoa, minkä jälkeen laji vaihtuu. Lajit järjestetään koulun tiloissa, koulun lähellä tai paikassa, jonne helppo liikkua esim. metrolla. Hinta 130 euroa / lukukausi. Vaatii omatoimisuutta sekä ryhmässä toimimisen ja kaupungilla liikkumisen kykyä, jonka vuoksi tarkoitettu 2. luokkalaisille tai vanhemmille.

English club KERHO TÄYNNÄ:

Englannin kerhossa tutustutaan englannin kieleen natiivin englanninkielisen opettajan johdolla. Tunneilla mm. lauletaan, askarrellaan, leikitään ja samalla opitaan englannin kieltä. Ryhmiä on kaksi: aloittelevat klo 13:15-14:10 ja edistyneemmät klo 14:10-15:05. Opettaja laskuttaa suoraan vanhempia, hinta riippuu tuntien määrästä. Lisätietoa: www.englishexplorers.fi

Ilmoittautuminen kevään 2020 kerhoihin

Kerhoihin ilmoittaudutaan kunkin kerhon yhteyshenkilölle 13.12.19 mennessä (tiedot alla). Laita ilmoittautumiseen: LAPSEN NIMI, HUOLTAJAN NIMI, PUHELINNUMERO JA SÄHKÖPOSTIOSOITE. Ilmoittautuminen on sitova koko lukukaudeksi ellei kuvauksessa toisin mainita. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Peruutuspaikkoja voi tiedustella kunkin kerhon yhteyshenkilöltä.

 

PväKerhoKloYhteyshenkilöMailAlkaaHinta
MaSaksa13:30-14:30Mari Hedbergmari.hedberg@helsinginmontessori.fi3.2.20200 €
 Teatteri15:00-16:00Titta Holmberg titta.holmberg@gmail.com100€
TiKitara14:15-15Letizia Tedescoletizia.tedesco@gmail.com7.01.20100-167€
 Kuoro15-15:45Elisa Jokelinelisa.jokelin@gmail.com7.01.2010€/kerta
Ke Pianon opetus13:30-17Laura Cedrascedrasoy@gmail.com8.01.20430 €
 Shakkikerho13:30-14:15Titta Holmbergtitta.holmberg@googlemail.com15.01.2070 €
ToModuulikerho13:30-15Tuomas Naakkatuomas.naakka@mailbox.org9.01.20120 €
PeEnglish club13:15-15:05Tarja Virtanentarja.virtanen@piipponen.fi10.01.20kts kuvaus

Onko sinulla ehdotus kerhoksi tai haluat tulla mukaan järjestämään kerhoja?
Ole yhteydessä kerhokoordinaattori Elisa Jokeliniin, elisa.jokelin@gmail.com, p 040 7380 301.