Jäsenhakemus

Helsingin Montessori-yhdistys ry on vuonna 1980 perustettu voittoa tavoittelematon kasvatusalan organisaatio, jonka tehtävänä on montessoripedagogiikan edistäminen ja lasten hyvinvointi sille perustuvassa kasvatus- ja opetustyössä. 

Toteuttaakseen tehtäväänsä yhdistys ylläpitää Helsingissä montessorikasvatukseen ja sen kehittämiseen erikoistuneita leikkikouluja ja peruskoulua. Lisäksi yhdistys lisää jäsenistönsä ja suuren yleisön tietoutta montessoripedagogiikasta tiedottamalla ja järjestämällä tutustumistilaisuuksia.  Jäsenet ovat pääasiassa leikkikouluissa ja peruskoulussa olevien lasten huoltajia.

Varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä 18 vuotta täyttänyt luonnollinen henkilö, joka haluaa edistää sääntöjen tarkoituspykälässä (2 §) mainittuja päämääriä. 

Kannatusjäseneksi voi liittyä sellainen yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö ja säätiö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja haluaa tukea sen toimintaa.

Jäsenmaksu kuluvalta toimintakaudelta 1.8.2023–31.7.2024 on varsinaisilta jäseniltä 10 euroa ja kannatusjäseniltä 50 euroa. Ohjeet jäsenmaksun maksamiseen lähetetään myöhemmin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tutustu yhdistyksen sääntöihin sekä jäsenrekisterin tietosuojaselosteeseen ja hae jäsenyyttä täyttämällä alla oleva lomake. Täytettyäsi lomakkeen näet ruudulla vahvistuksen hakemuksen lähtemisestä käsiteltäväksi. Jäseneksi ottamisesta päättää yhdistyksen hallitus, joka kokoontuu noin kuukauden väliajoin.

Lämpimät kiitokset kiinnostuksestasi yhdistystämme kohtaan.

PDF-tiedosto2019-04-29 HMY Jäsenrekisteri Tietosuojaseloste.pdf (36 kB)
Jäsenrekisterin tietosuojaseloste
PDF-tiedostoHMY Säännöt 2014.pdf (61 kB)
Yhdistyksen säännöt