Peruskoulun luokanopettajan vakinainen tehtävä

25.3.2020

Haemme peruskoulun luokanopettajaa vakinaiseen tehtävään alkaen 1.8.2020.

Helsingin Montessori-koulu on kannatusyhdistyksen ylläpitämä yksityinen peruskoulu, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella kävelymatkan päässä Siilitien metroasemalta. Koulu on pieni ja muodostaa kiinteän yhteisön huoltajien ja työntekijöiden kanssa. Lukuvuonna 2020-21 koulussa opiskelee 75 lasta. Tarjoamme myös iltapäivätoimintaa ja runsaan valikoiman vanhempien järjestämiä kerhoja.

 

Työyhteisönä Montessori-koulu on energinen ja innostunut start-up, jossa kaikilla on omiin kiinnostuksiin perustuva, laaja työnkuva, yhdessä tekemisen meininki ja paljon paljon kehittämismahdollisuuksiaHenkilökunta on erityisen sitoutunutta ja koulutettua. Panostamme myös jatkuvaan henkilökohtaiseen kehittymiseen niin yksilöinä ja ammattilaisina kuin työyhteisönä.

 

Luokanopettajan työtehtäviin kuuluu opetustyö montessori-yhdysluokassa. Opetusvelvollisuus on 23 vvt, jonka lisäksi tehtävään voidaan lukea tunteja kielten sekä taito- ja taideaineiden opetuksesta sovitusti. Opetus tehdään tiimiopetuksena. Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta.

Haku päättyy 12.4.2020.

Lue lisää täältä.