Montessori tiedottaa

Etsimme joukkoomme oma-aloitteista ja vastuuntuntoista iltapäivätoiminnan ohjaajaa. Koulun iltapäivätoiminta on 1.-2.-luokkalaisille suunnattu iltapäiväkerho. Tehtävä alkaa 1.9. Lue lisää avoimesta työpaikasta: https://www.helsinginmontessori.fi/peruskoulu/tyopaikat/ Lisätietoja antaa koulun vs. rehtori Ada Kukkonen (peruskoulu@helsinginmontessori.fi tai 050 3668839). Hae paikkaa ti 1.8. mennessä.
Montessori-koulun nettikaupasta saat nyt Montessori-tekstillä varustettuja tuotteita ja samalla tuet Suomen ensimmäistä ja ainutta montessorikoulua.
Tule kuulemaan ja kyselemään koulusta!
Avoimet ovet 24.9.2022 Helsingin Montessori-koululla, Hillerikuja 4. klo 11-13.
Angelina Lillardin & team tutkimuksen mukaan montessorilapsista tulee hyvinvoivempia aikuisia kuin muista lapsista. Lisäksi mitä pidempään on montessoriympäristössä, sitä enemmän hyvinvointi näkyy lasten elämässä. Montessori-pedagogiassa on toimintamalleja, jotka lisäävät yksilön hyvinvointia välittömästi, mutta myös ennakoivasti pitkällä tähtäimellä. Näitä ovat itsemääräämisoikeus, merkityksellinen toiminta ja sosiaalinen pysyvyys. #opiskeluaelämäävarten #metataidot #tulevaisuustaidot
Tiedustele kielikylpypaikkaa ainutlaatuisessa montessoriympäristössä: kamppi@helsinginmontessori.fi, p. 050 3575382.
Pohditko sopiiko Helsingin Montessori-koulu sinun lapsellesi?
Ilmoittaudu sijaislistalle - lähetä cv toimisto@helsinginmontessori.fi.
Koulustamme julkaistu juttu Lapsen Maailma -lehdessä 9/2019.