Iltapäivätoiminta

Montessori-koulun iltapäivätoiminta on koulun lakisääteistä iltapäivätoimintaa ja se on tarjolla koulun ja lähialueen lapsille aina kello 17 asti.

 

Montessori-koulun iltapäivätoiminta on 1-2 luokille suunnattua, liikuntapainotteista toimintaa iltapäivisin jokaisen koulupäivän tuntien jälkeen. Hilleri on myös mukavaa ja mutkatonta yhdessäoloa ja kasvua ryhmässä.

 

Montessori-koulu ja iltapäivätoiminta tekevät kiinteää yhteistyötä, ja toiminta tukeekin oppilaan oppimista myös koulupäivän jälkeen saumattomasti. Läksyjen tekeminen ja lukeminen on mahdollista päivittäin, mutta myös kiinnostuksen mukaan kädentaitoja saa harjoittaa viikoittain.

 

Lukuvuonna 2022-23 ryhmässä on 45 paikkaa, ja kolme ohjaajaa vierailevien tähtien lisäksi.

Toimintaa tarjotaan jokaisena koulupäivänä klo 12-17. Toiminnan aikana tarjotaan välipala. Montessori-koulun vanhempien järjestämät kerhot täydentävät vapaa-ajan toimintaamme Hillerin lisäksi.

 

Kaupunki tukee 1-2 luokan oppilaille suunnattua iltapäivätoimintaa ja sen hinta on viideltä tunnilta 120€/kk ja neljältä 100€/kk. 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: ip@helsinginmontessori.fi

 

Koulumme iltapäivätoimintaan Hilleriin on mahdollista osallistua myös alkuopetuksen jälkeen. Maksu on tällöin tuntiperusteinen, säännöllinen kuukausihinta. Kaupunki ei tue 3.-6. luokkalaisten osallistumista toimintaan, joten hinnoittelu on erilainen 1.-2. luokilla ja erityisen tuen päätöksen saaneilla oppilailla.

 

1.-2. luokan oppilaiden ilmoittautuminen iltapäivätoimintaan lukuvuodelle 2023-2024 ja hakuohje päivitetään.

 

Vanha hakuohje:

Iltapäivätoiminnan haku lukuvuodelle 2022-2023 on 21.3.−22.4.2022

Hakuohje lukuvuodelle 2022-2023

  1. Iltapäivätoimintaan haetaan  21.3.−22.4.2022.
  2. Jos haet hakuajan päättymisen jälkeen, katso kohtaa 7.
  3. Lomake täytetään verkossa. Huoltajaa, jonka verkkopankkitunnuksia on käytetty tunnistautumiseen ja lomakkeen täyttämiseen, pidetään laskun maksavana huoltajana.
  4. Täytä lomake huolellisesti. Jos lomakkeelta puuttuu pakollisia tietoja sitä ei voi lähettää. Laita toimipaikaksi: IPMontessori, osoite: Hillerikuja 4.
  5. Lomaketta lähetettäessä pyydetään tunnistautumaan verkkopankkitunnuksella, mobiilivarmenteella tai sirullisella henkilökortilla. Tunnistautuminen toimii lomakkeen allekirjoituksena
  6. Kun hakemuksesi on valmis, kuvaruutuun tulee varmennus. Voit halutessasi tallentaa hakemuksen koneellesi, sillä erillistä sähköpostivahvistusta ei tule.
  7. Tulostettavan lomakkeen voi myös postittaa osoitteeseen: Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Iltapäivätoiminta, PL 51300, 00099 Helsingin kaupunki tai tuoda postilaatikkoon osoitteeseen Töysänkatu 2 D, 00510 Helsinki.  Tulostettava lomake lukuvuodelle 2022-2023 julkaistaan tällä sivulla maaliskuussa 2022. Hakulomaketta ei voi palauttaa suoraan toimintapaikkoihin.
  8. Päätös postitetaan huoltajille  1.7.2022 mennessä.
  9. Iltapäivätoiminta alkaa lukuvuoden ensimmäisenä päivänä ja jatkuu lukuvuoden loppuun asti.
  10. Hakuajan jälkeen hakemukset lähetetään tämän sivun ohjeiden mukaisesti tai kirjepostina osoitteeseen Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Iltapäivätoiminta, PL 51300, 00099 Helsingin kaupunki.”

Iltapäivätoiminnan paikan irtisanominen

Jos haluat irtisanoa iltapäivätoiminnan paikan, täytä alla oleva irtisanoutumislomake ja tallenna se laitteellesi. Lähetä lomake turvasähköpostin liitteenä osoitteeseen iltapaivatoiminta@hel.fi.

 

Päätös koulujen iltapäivätoimintaan postitetaan huoltajille.

Iltapäivätoiminta alkaa lukuvuoden ensimmäisenä päivänä ja jatkuu lukuvuoden loppuun asti.

 

IP toiminnan ja koulun yhteystiedot löytyvät sivulta Yhteystiedot