Iltapäivätoiminta

Montessori-koulun iltapäivätoiminta on koulun lakisääteistä iltapäivätoimintaa ja se on tarjolla koulun ja lähialueen lapsille aina kello 17 asti.

 

Montessori-koulun iltapäivätoiminta on 1-2 luokille suunnattua, liikuntapainotteista toimintaa iltapäivisin jokaisen koulupäivän tuntien jälkeen. Iltapäiväkerho on myös mukavaa ja mutkatonta yhdessäoloa ja kasvua ryhmässä.

Montessori-koulu ja iltapäivätoiminta tekevät kiinteää yhteistyötä, ja toiminta tukeekin oppilaan oppimista myös koulupäivän jälkeen saumattomasti. Läksyjen tekeminen ja lukeminen on mahdollista päivittäin, mutta myös kiinnostuksen mukaan kädentaitoja saa harjoittaa viikoittain.

Lukuvuonna 2022-23 ryhmässä on 45 paikkaa ja kolme ohjaajaa.

Toimintaa tarjotaan jokaisena koulupäivänä klo 12-17. Toiminnan aikana tarjotaan välipala. Montessori-koulun vanhempien järjestämät kerhot täydentävät vapaa-ajan toimintaamme iltapäiväkerhon lisäksi.

Kaupunki tukee 1-2 luokan oppilaille suunnattua iltapäivätoimintaa ja sen klo 16.00 saakka on 100€/kk ja klo 17.00 saakka on 120€/kk.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: ip@helsinginmontessori.fi

 

Iltapäivätoiminnan haku lukuvuodelle 2023-2024 on 21.3.−1.5.2023

Hakuohje lukuvuodelle 2023-2024

 1. Iltapäivätoimintaan haetaan  6.3.−1.5.2023.
 2. Jos haet hakuajan päättymisen jälkeen, ota yhteyttä: ip@helsinginmontessori.fi.
 3. Lomake täytetään verkossa osoitteessa: https://www.hel.fi/helsinki/fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/aamu-ja-iltapaivatoiminta/iltapaivatoiminta/. Lomakkeen voi myös tulostaa ja postittaa osoitteeseen: Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Iltapäivätoiminta, PL 51300, 00099 Helsingin kaupunki tai tuoda postilaatikkoon osoitteeseen Töysänkatu 2 D, 00510 Helsinki.  Tulostettava lomake lukuvuodelle 2023-2024 löytyy kaupungin sivuilta samasta yllä olevasta linkistä. Hakulomaketta ei voi palauttaa suoraan toimintapaikkoihin.
 4. Huoltajaa, jonka verkkopankkitunnuksia on käytetty tunnistautumiseen ja lomakkeen täyttämiseen, pidetään laskun maksavana huoltajana.
 5. Täytä lomake huolellisesti. Jos lomakkeelta puuttuu pakollisia tietoja sitä ei voi lähettää. Laita toimipaikaksi: Montessori-koulu, osoite: Hillerikuja 4, toiminnan toteuttaja: Helsingin Montessori-yhdistys.
 6. Lomaketta lähetettäessä pyydetään tunnistautumaan verkkopankkitunnuksella, mobiilivarmenteella tai sirullisella henkilökortilla. Tunnistautuminen toimii lomakkeen allekirjoituksena.
 7. Kun hakemuksesi on valmis, kuvaruutuun tulee varmennus. Voit halutessasi tallentaa hakemuksen koneellesi, sillä erillistä sähköpostivahvistusta ei tule.
 8. Tulostettavan lomakkeen voi myös postittaa osoitteeseen: Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Iltapäivätoiminta, PL 51300, 00099 Helsingin kaupunki tai tuoda postilaatikkoon osoitteeseen Töysänkatu 2 D, 00510 Helsinki.  Tulostettava lomake lukuvuodelle 2023-2024 löytyy kaupungin sivuilta (katso kohta 3). Hakulomaketta ei voi palauttaa suoraan toimintapaikkoihin.
 9. Päätös postitetaan huoltajille ennen koulun alkua. Vuonna 2022 päätökset tulivat 1.7.2022 mennessä.
 10. Iltapäivätoiminta alkaa lukuvuoden ensimmäisenä päivänä ja jatkuu lukuvuoden loppuun asti.
 11. Hakuajan jälkeen hakemukset lähetetään tämän sivun ohjeiden mukaisesti tai kirjepostina osoitteeseen Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Iltapäivätoiminta, PL 51300, 00099 Helsingin kaupunki.”

Iltapäivätoiminnan paikan irtisanominen

Jos haluat irtisanoa iltapäivätoiminnan paikan, täytä irtisanoutumislomake ja tallenna se laitteellesi. Irtisanomuslomakkeen löydät kaupungin sivuilta täältä: https://www.hel.fi/helsinki/fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/aamu-ja-iltapaivatoiminta/iltapaivatoiminta/paikan-peruminen-tai-irtisanominen

Lähetä lomake turvasähköpostin liitteenä osoitteeseen iltapaivatoiminta@hel.fi.

 

Päätös koulujen iltapäivätoimintaan postitetaan huoltajille.

Iltapäivätoiminta alkaa lukuvuoden ensimmäisenä päivänä ja jatkuu lukuvuoden loppuun asti.

 

IP toiminnan ja koulun yhteystiedot löytyvät sivulta Yhteystiedot