Iltapäivätoiminta

Montessori-koulun iltapäivätoiminta eli IP-Hilleri on koulun lakisääteistä iltapäivätoimintaa ja se on tarjolla koulun ja lähialueen lapsille aina kello 17 asti.

 

Montessori-koulun iltapäivätoiminta on 1-2 luokille suunnattua, liikuntapainotteista toimintaa iltapäivisin jokaisen koulupäivän tuntien jälkeen. Hilleri on myös mukavaa ja mutkatonta yhdessäoloa ja kasvua ryhmässä.

 

Montessori-koulu ja iltapäivätoiminta tekevät kiinteää yhteistyötä, ja toiminta tukeekin oppilaan oppimista myös koulupäivän jälkeen saumattomasti. Läksyjen tekeminen, mutta myös kiinnostuksen ja jaksamisen mukainen uuden opiskelu yksilöllisesti on mahdollista myös iltapäivätoiminnassa pätevän Montessori-opettajan johdolla.

 

Lukuvuonna 2020-21 ryhmässä on 42 paikkaa, ja kolme ohjaajaa vierailevien tähtien lisäksi.

Toimintaa tarjotaan jokaisena koulupäivänä klo 12-17. Toiminnan aikana tarjotaan välipala. Koulun ja vanhempien järjestämät kerhot täydentävät vapaa-ajan toimintaamme Hillerin lisäksi.

 

Kaupunki tukee 1-2 luokan oppilaille suunnattua iltapäivätoimintaa ja sen hinta on 120€/kk. 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: hilleri@helsinginmontessori.fi

 

Koulumme iltapäivätoimintaan Hilleriin on mahdollista osallistua myös alkuopetuksen jälkeen. Maksu on tällöin tuntiperusteinen, säännöllinen kuukausihinta. Kaupunki ei tue 3.-6. luokkalaisten osallistumista toimintaan, joten hinnoittelu on erilainen 1.-2. luokilla ja erityisen tuen päätöksen saaneilla oppilailla.

 

1.-2. luokan oppilaiden ilmoittautuminen ja hakuohje:

 

Lomakkeen voi lähettää turvasähköpostilla, johon tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksella, mobiilivarmenteella tai sirullisella henkilökortilla.

  1. Lataa verkkosivulta tarvitsemasi haku- tai ilmoittautumislomake tietokoneellesi.
  2. Avaa koneellesi lataamasi lomake. Täytä lomake ja tallenna se koululaisen nimellä, sukunimi_etunimi.
  3. Klikkaa verkkosivulla linkkiä, Lähetä iltapäivätoiminnan lomake turvasähköpostilla. Linkki ja lomakkeet ovat sivun lopussa.
  4. Lisää sähköpostiosoitteesi lähettäjä-kenttään. Jatka tunnistaumiseen.
  5. Jatka prosessia, kunnes pääset Uusi viesti –näkymään. Lisää aihe-kenttään teksti IP-hakemus. Alareunassa Liitetiedostot-kohdassa paina Valitse tiedostot –painiketta. Selaa ja valitse tietokoneeltasi täyttämäsi lomake. Paina vielä Liitä-painiketta. Lopuksi paina Lähetä-painiketta.

Ilmoittaudu osoitteeseen hilleri@helsinginmontessori fi sekä lähetä lomake toiminnasta vastaavalle Helsingin kaupungille osoitteeseen: Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Iltapäivätoiminta, PL 51300, 00099 Helsingin kaupunki tai tuoda klo 8.00- 16.00 välisenä aikana osoitteeseen: Töysänkatu 2 D, 00510 Helsinki.
 

Päätös koulujen iltapäivätoimintaan postitetaan huoltajille.

Iltapäivätoiminta alkaa lukuvuoden ensimmäisenä päivänä ja jatkuu lukuvuoden loppuun asti.

 

IP toiminnan ja koulun yhteystiedot löytyvät sivulta Yhteystiedot