Iltapäivätoiminta

Montessori-koulun iltapäivätoiminta on koulun lakisääteistä iltapäivätoimintaa ja se on tarjolla koulun ja lähialueen lapsille aina kello 17 asti.

 

Montessori-koulun iltapäivätoiminta on 1-2 luokille suunnattua, liikuntapainotteista toimintaa iltapäivisin jokaisen koulupäivän tuntien jälkeen. Iltapäiväkerho on myös mukavaa ja mutkatonta yhdessäoloa ja kasvua ryhmässä.

Montessori-koulu ja iltapäivätoiminta tekevät kiinteää yhteistyötä, ja toiminta tukeekin oppilaan oppimista myös koulupäivän jälkeen saumattomasti. Läksyjen tekeminen ja lukeminen on mahdollista päivittäin, mutta myös kiinnostuksen mukaan kädentaitoja saa harjoittaa viikoittain.

Lukuvuonna 2022-23 ryhmässä on 45 paikkaa ja kolme ohjaajaa.

Toimintaa tarjotaan jokaisena koulupäivänä klo 12-17. Toiminnan aikana tarjotaan välipala. Montessori-koulun vanhempien järjestämät kerhot täydentävät vapaa-ajan toimintaamme iltapäiväkerhon lisäksi.

Kaupunki tukee 1-2 luokan oppilaille suunnattua iltapäivätoimintaa ja sen klo 16.00 saakka on 100€/kk ja klo 17.00 saakka on 120€/kk.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: ip@helsinginmontessori.fi

 

Iltapäivätoiminnan haku lukuvuodelle 2024-2025 on päättynyt.

 

Jos haet hakuajan päättymisen jälkeen, ota yhteyttä: ip@helsinginmontessori.fi.

Iltapäivätoiminnan paikan irtisanominen

Jos haluat irtisanoa iltapäivätoiminnan paikan, täytä irtisanoutumislomake ja tallenna se laitteellesi. Irtisanomuslomakkeen löydät kaupungin sivuilta täältä: https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/aamu-ja-iltapaivatoiminta-kerhot-ja-harrastukset/iltapaivatoiminta

Lähetä lomake turvasähköpostin liitteenä osoitteeseen iltapaivatoiminta@hel.fi.

 

Päätös koulujen iltapäivätoimintaan postitetaan huoltajille.

Iltapäivätoiminta alkaa lukuvuoden ensimmäisenä päivänä ja jatkuu lukuvuoden loppuun asti.

 

IP toiminnan ja koulun yhteystiedot löytyvät sivulta Yhteystiedot